Cobra

https://eventnl.wordpress.com/

Nieuws over geschiedenis en toekomst – Cobra NL

Source: Cobra

Op deze site staan de in het Nederlands vertaalde artikelen van de website van ‘Cobra’ in aanloop naar ‘The Event’, maar vanzelfsprekend kun je hier ook alle informatie vinden vanuit de RM (Resistance Movement) tijdens en na ‘The Event’.

Deze gebeurtenis zal een enorme verandering teweeg gaan brengen in de hele wereld, zoals nog nooit in de geschiedenis van de mensheid is voorgekomen. Maar de mensheid zal bevrijd worden, en blijven, en de ware geschiedenis te horen krijgen die al die tijd voor ons is weggehouden en onderdrukt.

Hieronder vind je een beschrijving van het ontstaan van de Resistance Movement en hun contactpersoon / boodschapper Cobra. Lees dit eerst als je nieuw bent op deze site, en daarna vind je op de index pagina alle berichten op volgorde.

Het informeren van jezelf, staat gelijk aan voorbereid zijn!

Wie is Cobra en wat zit er achter die informatie?

Cobra is niet zijn echte naam, maar een codenaam die staat voor ‘compression breakthrough’; compressie doorbraak. Cobra is de contactpersoon van de Resistance Movement (RM), dit is de wereldwijde verzetsbeweging die zich inzet voor de bevrijding van de planeet en er zitten ‘lichtwerkers’ in uit allerlei gelederen, van wetenschappers tot militairen, en van politici tot bloggers. Het mag duidelijk zijn dat hij zijn naaste omgeving wil beschermen en daarom gebruikt hij de codenaam Cobra en wordt zijn stem in radio-interviews vervormd.

De RM is al actief sinds de zeventiger jaren. In 2012 werd met het blog ‘2012Portal’ begonnen om langzaam maar zeker de mensheid te informeren over wat er allemaal gaande is achter de schermen en om ons voor te bereiden op, en te betrekken bij, de grote positieve verandering die gaat plaatsvinden.

Het oppervlak van de planeet Aarde wordt gecomprimeerd tot een sandwich; lichtkrachten van de Galactische Federatie komen uit de hemel naar beneden naar het oppervlak van de planeet aarde en lichtkrachten van de verzetsbeweging komen uit het ondergrondse omhoog naar het oppervlak van de planeet.
Wanneer Licht van boven en Licht van onderen samenkomt op het oppervlak van de planeet, is dit het moment van compressie doorbraak.

The victory is near!

Het begin van 2012 Portal in maart 2012, over dit blog

We leven in een bijzondere tijd. Dit is de verandering van eeuwen. Het financiële systeem wordt geherstructureerd, de matrix zal uiteen vallen en er ontstaat een nieuwe gemeenschap. Onze realiteit verschuift en de veranderingen zullen iedereen raken.
Deze wereld staat aan het begin van een totaal nieuwe dimensie, een nieuwe realiteit, een eind van de lineaire tijd.
Ben je er klaar voor?
Dit is niet alleen een introductie of je er klaar voor bent…. het is de ultieme voorbereiding voor deze bijzondere tijd. Het bevat informatie en begeleiding over de tijd rond 2012 en de planetaire dimensionale verschuiving, wat nog nooit eerder op deze planeet heeft plaatsgevonden.

2012 Portal, over de Resistance Movement, 6 april 2012

In 1975 was een zekere geheim agent, met de codenaam Michael, voor zijn leven op de vlucht voor de illuminati die hem achtervolgden.
Hij had een groep van 12 personen om zich heen verzameld die zichzelf moesten beschermen. Toen ze op de vlucht waren en zich verborgen, ontdekten ze een netwerk van tunnels onder het New Yorkse metrosysteem. Zij gingen de tunnels in, verdwenen van de oppervlakte en hergroepeerden zich daar beneden.
Zo is de Organisatie ontstaan, die zijn hoofdkwartier had onder het metrosysteem van New York. Dankzij het spionagenetwerk dat Michael nog steeds op de oppervlakte had, hebben zij contact gelegd met veel personen die tegen de illuminati vochten en velen van hen gingen ondergronds en sloten zich aan bij de Organisatie.

Hun voornaamste doel was om de macht van de illuminati omver te werpen en om geavanceerde technieken beschikbaar te stellen aan de mensheid. De personal computers zoals we die nu kennen zijn ontwikkeld met de assistentie van de Organisatie en ik heb in 1977 zelf een kamer kunnen bekijken waar rijen computers stonden terwijl zij werden ontwikkeld in hun hoofdkwartier.
De Organisatie had contact met de positieve samenleving van Agartha die al gedurende eeuwen leefde in ondergrondse spelonken. Zij hadden in 1977 ook al contact met de positieve Andromedanen, wellicht zelfs al eerder, want ik zag ook een slank zilveren sigaarvormig Andromedaans luchtschip in hun ondergrondse hangaar.

Begin 90er jaren hebben zij invloed uitgeoefend waardoor het internet werd uitgebreid van het militaire ARPANET naar het publieke domein.

De illuminati en buitenaardse duistere krachten hebben in 1996 een aanval uitgevoerd om de Organisatie te vernietigen en er vonden hevige fysieke gevechten plaats in ondergrondse tunnels en spelonken, waardoor de Organisatie bijna werd vernietigd, en dat ook Agartha bijna van de kaart veegde.

In deze noodtoestand is een plan uitgewerkt om een tegenaanval te doen. Begin december 1999 hebben de Pleiadiers contact opgenomen met de Resistance Movement (RM) op planeet X en zij zijn daar een massale opstand tegen de illuminati begonnen. De illuminati zijn in ongeveer 3 weken verslagen en zij moesten wegvluchten naar hun bases op Mars en op de Maan. In die tijd zijn veel RM-vechters naar het ondergrondse tunnelsysteem op aarde gekomen om de Organisatie bij te staan in hun gevecht. De twee organisaties zijn samengegaan en het heet nu de Resistance Movement.

Hun gezamenlijke inspanningen hebben een wending gegeven aan de gebeurtenissen en nu waren de duistere krachten onderdrukt. In 2000 en 2001 heeft de illuminati zijn bases op Mars en op de Maan en op andere plekken in het zonnestelsel verloren. Met de assistentie van de Pleiadiers en andere krachten van de Galactische Confederatie is in dezelfde periode het zonnestelsel geschoond van alle achtergebleven reptillianen, draco’s en reticulan-krachten. Dit bracht de duistere krachten in paniek en zij hebben toen 9-11 in werking gezet om hun macht over hun laatste planeet, de aarde, te behouden.

Planeet X

Planeet X is een planeet aan de rand van ons zonnestelsel. Zijn oppervlakte is niet geschikt voor fysieke levensvormen, maar ondergronds bestaat een enorm systeem van tunnels en bases die onder controle stonden van de illuminati tot 1999, maar die nu in handen zijn van de lichtkrachten.

In 2002 hebben de Pleiadiers mij de exacte informatie gegeven van de karakteristieken van deze planeet. Het heeft een rotsachtige kern en de oppervlakte is bedekt met bevroren methaan ijs, waardoor het een blauwachtige goed heeft. Zijn diameter is 9400 mijlen en zijn totale massa is 0,76 van dat van de aarde. Halflange as van de baan is 70 AU, en de hoek is 40 graden.

Stel je mijn verrassing en blijdschap voor toen ik een artikel vond, geschreven door de Japanse astronoom Patryk Lykawka, die in 2008 stelde dat “hypothetische planeet X zou bestaan uit rots en ijs, zijn diameter zou liggen tussen de 6200 en 9400 mijlen en zijn massa tussen de 0,3 en 0,7 van dat van de aarde. Halflange as van de baan zou zijn tussen de 100 en 170 AU en de hoek rond de 40 graden.

Alles over sterrenkunde (link)

De belangrijkste reden waarom de astronomen deze planeet officieel nog niet hebben ontdekt is omdat hen door de illuminati is ‘verteld’ hier niets over te rapporteren. Zij zoeken ook voornamelijk naar nieuwe planeten in de buurt van de ‘ecliptic’ maar door de sterk hellende baan is dit niet waar je planeet X kunt vinden. Aangezien het een vrij groot object is zou het makkelijk te vinden moeten zijn, zelfs met grotere amateur telescopen, als je weet waar je moet zoeken. Overigens… het is NIET Nibiru en het gaat NIET crashen op de aarde.

The Event

9-11 heeft niet uitgepakt zoals de Cabal het had gepland. In plaats daarvan heeft het gewerkt als een ‘trigger’ voor het ontwaken van de mensen waardoor velen zich zijn gaan realiseren wat er werkelijk plaats vindt achter de propaganda van de gecontroleerde media.

Deze nieuwe bewustwording heeft het voor de Resistance Movement makkelijker gemaakt om hun plan te verbeteren om de illuminatie van de planeet aarde te verdrijven.

Tot 2003 is het ze gelukt om alle diep-ondergrondse militaire bases te veroveren en alleen de dicht onder het oppervlak liggende bases bleven over.

Daarna heeft de RM ongeveer 300 van hun krachten laten infiltreren in het illuminati netwerk, vooral binnen de militairen en de informatiediensten. Deze personen kunnen niet worden getraceerd en de illuminati heeft er geen idee van wie het zijn of waar ze zijn.

In januari en begin februari van dit jaar 2012 heeft de RM het meeste van het goud in handen gekregen dat in handen was van de illuminati. Dus, als je je afvraagt waar het Yamashita goud is, heb je nu het antwoord. Het is niet in Mariana, het is niet in Fort Knox, het is niet in kelders van de privé villa’s en kastelen van Rothschild, het is niet in gewelven onder Kloten airport, het is niet in kluizen van UBS in Zurich, het is niet verspreid over kluizen van kleine banken over de wereld onder controle van de Jezuïeten.
Het ligt in ondergrondse kamers van de Resistance Movement, en na the Event zal het worden teruggegeven aan de mensheid en het zal gebruikt worden als dekking voor de nieuwe munt, wat inhoudt dat er overvloed zal zijn voor iedereen.

Het idee om een plan te ontwikkelen om het illuminati netwerk onderuit te halen bestaat sinds de oprichting van de Organisatie in 1975. In 1977 sprak ik met de man die dit plan heeft ontwikkeld. Het document dat Drake omstreeks 1979 zag was waarschijnlijk een vroege versie van dit plan. Het eerste plan was dat de militairen de illuminati zouden verslaan onder leiding van de Organisatie en later de RM.

In reactie op de bewustwording die na 9-11 ontstond is het oorspronkelijke plan herzien. Nu neemt iedereen de planeet over. De RM zal de militairen ondersteunen met informatie over de illuminati en wat logistieke informatie, maar zal voornamelijk achter de schermen blijven. De militairen zullen achter de civiele autoriteiten staan die met gebruikmaking lokale wetten de leden van de Cabal zullen arresteren.

De RM heeft ervaring in het overwinnen van de Cabal en het bevrijden van planeten sinds zij dit deden op planeet X in 1999. Zij staan in constant fysiek (niet telepathisch) contact met de Pleiadiers en andere positieve buitenaardse rassen binnen de Confederatie, die hun dagelijks informatie verschaffen over elk
Cabal lid, waar ze zijn, wat ze doen, zelfs wat ze denken. De illuminati kan zich nergens meer verstoppen.

Er is geen enkele menselijke autoriteit die zal besluiten wanneer dit plaatsvindt. De finale beslissing over wanneer ‘the Event’ gebeurt komt rechtstreeks van de Bron. Dit is een gebeurtenis van kosmisch belang. De laatste planeet in de greep van de duistere krachten staat op het punt te worden bevrijd en dit zal veel licht door de Galaxy laten stromen.

Vlak voor de Event zal de Bron een straal van licht door de Galactische Confederatie sturen en de Pleiadiers zullen de RM instrueren om hun 300 krachten op de oppervlakte van de planeet contact op te laten nemen met de sleutelfiguren binnen de militaire en rechtshandhaving, en dan zal de operatie starten.

Nadat de operatie succesvol is verlopen kunnen er mensen zijn die hun voordeel willen doen met de situatie door hun eigen regeringen op te richten, fondsen te confisqueren…. Ook al is de Cabal uitgeschakeld betekent dat nog niet dat de menselijke hebzucht en behoefte aan macht is uitgebannen. Dit is simpelweg een deel van het karakter van een zeker percentage van de niet-verlichte menselijke populatie. Wees ervan overtuigd dat de RM weet wie dit zijn, zij worden goed in de gaten gehouden en ze zullen niet in staat zijn op hun voordeel met de situatie te doen.

Totdat er een zekere graad van bewustwording op de planeet is bereikt, zal de RM achter de schermen werken voor het beste van de mensheid. Op een zeker moment, waarschijnlijk niet lang voor het eerste contact met de positieve buitenaardsen, zullen zij zichzelf bekend maken.

Zij hebben een fonds van 120 biljoen dollar opgericht, dat aan de mensheid wordt gegeven met andere welvaart pakketten. Zij zijn in het bezit van zeer geavanceerde technologieën, het meeste van buitenaardse oorsprong. Dat zal wat achtergrond assistentie geven om de 6000 uitvindingen te ontwikkelen die door genieën over de hele wereld zijn gedaan en die door de Cabal zijn onderdrukt. Daarna zullen zij wat van hun eigen technologieën ter beschikking stellen die zelfs nog meer vooruitstrevend zijn.

Dit blog is opgericht door instructies van de Resistance Movement met het doel om de oppervlakte bevolking te informeren over zekere ontwikkelingen in 2012. Vele oppervlakte krachten van de RM lezen dit blog omdat het wat gecodeerde communicatie voor hen bevat. Internet is de makkelijkste weg om hen te voorzien van niet te gevoelige informatie, tenminste dat deel dat veilig kan worden rondgestuurd met dit publieke kanaal.
In de toekomst kan de RM besluiten om wat te communiceren aan het grote publiek en dan zal dit blog een officieel communicatiekanaal voor de Resistance Movement (RM) zijn op het oppervlak van deze planeet.

Het Eventnl blog

Het proces van ‘disclosure’ is nu begonnen en er zal steeds meer informatie naar buiten worden gebracht. Zodra we artikelen Iapetus Caveen/of video’s hebben vertaald zullen we ze direct hier plaatsen.

Voor sommigen of waarschijnlijk zelfs wel voor velen, zal dit alles erg op ‘science fiction’ lijken en dat staat iedereen uiteraard helemaal vrij. Ieder van ons heeft immers zijn eigen tempo en manier van informatie verzamelen. Je kunt je afvragen waar altijd al die films en series op gebaseerd waren. Fantasie of…! Lees hier maar hoe de Cabal te werk gaat en wat hun plannen zijn. Voor degenen die iets van ruimtevaart of astronomie weten, of er zelfs in werken, zal dit bekende en wellicht aanvullende informatie zijn. Voor anderen die gewoon open-minded zijn en leergierig en nieuwsgierig: lees hier de achtergrondinformatie alsook de updates, zodat je in een later stadium (tijdens en na The Event) op de hoogte bent en weet wat je kunt doen om mee te helpen om dit proces zo soepel en rustig mogelijk te laten verlopen. Bovenin het menu vind je heel veel achtergrondinformatie en geschiedenis. De bevrijding van de slavernij door de ‘Cabal’ en het financiële systeem is binnenkort een feit. Daar wordt hard aan gewerkt.

Degenen die geen moeite hebben met de Engelse taal verwijzen we graag naar de site Cobra (EN) waar we onze informatie van krijgen.

Je kunt je abonneren voor een melding per email zodra we een nieuw bericht hebben vertaald en geplaatst. Klik daarvoor in de rechterkolom bovenaan op ‘volg’ en vul daar je e-mailadres in. Vanaf heden worden de vertaalde berichten van Cobra  uitgestuurd via dit blog. Wanneer je je abonneert (via rechtsboven ‘Volg’-knop) krijg je de nieuwe updates automatisch in je mailbox.

Veronica en Irma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s