eindelijk mooi zomerweer dus tijd voor strand enzo

Hier in de noordkop is het niet moeilijk om even naar het strand te gaan, per fiets of met `t autootje. Ik heb er vanmorgen voor gekozen om een paar wedstrijdjes te jeu de boulen bij de plaatselijke club. Na 1 partijtje grandioos te hebben gewonnen mede dankzij mijn medespeler in de "doublette",en dankzij een andere medespeler het 2 e partijtje te hebben verloren (niet zo erg hoor ) ,ging ik in de 3e partij voor de bijl door mijn zgn."eigenwijze" optreden. De 3 mannen waarmee ik speelde, konden het niet erg waarderen dat ik zo mijn eigen wijze inbracht van speeltechniek en vonden het ongepast dat ik zomaar met mijn compagnon voor dat spelletje een eigen tactiek opperde. Het is een goed gebruik onder boulers dat men zich aan een aantal spelregels houdt, maar er zijn van die oude rotten in de sport die menen het gelijk altijd aan hun kant te moeten krijgen ook als de tegenpartij eerst effe wil checken of zij het er wel mee eens zijn. Ik blies dus de aftocht omdat een van de tegenpartij "niet meer met mij wenste te spelen" en de ander van de tegenpartij driftig zijn meetlat op de grond gooide toen ik na zijn meting opperde dat ik het er niet gelijk mee eens was en ook even wilde meten wie van onze boules het dichtste bij de but lag.
Gelukkig zit ik daar niet echt mee en ben ik gezellig met mijn lieve oppashondje naar huis gewandeld en geniet nu van het heerlijke weer in mijn tuin en schrijf dit eerste weblogje van deze MSN space genaamd "Anne`s nieuws" ,voor wie het maar wil lezen.
Geniet van jullie eigen ruimte en vrijheid en blijf altijd vertrouwen hebben in jezelf, ook al hebben anderen dat niet altijd in jou!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s